ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ




ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ
Φθινοπωρινή ατμόσφαιρα, σαγηνευτική φύση και γαλήνη. Η λίμνη Πλαστήρα στα καλύτερά της! Το μοναδικό τοπίο της λίμνης που πλαισιώνεται από καταπράσινες πλαγιές, η ζεστή φιλοξενία στους παραδοσιακούς ξενώνες και ο φρέσκος αέρας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ξεκούρασης και μας ετοιμάζουν να υποδεχτούμε το χειμώνα. 


Πανέμορφος προορισμός για κάθε εποχή του χρόνου, αλλά ειδικά το φθινόπωρο η λίμνη Πλαστήρα θα σας αφήσει με κομμένη την ανάσα. Βρείτε το Σαββατοκύριακο που θα ξεκλέψετε για να απολαύσετε το φθινόπωρο κοντά στη φύση!
 
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ

TELΤΗΛ 6934918081
Βαγγέλης Στρουμπουλης

 

Ξυπνήστε μέσα στην απόλυτη ηρεμία, αφεθείτε στη μαγεία της πρωινής ομίχλης, πάρτε ένα δυναμωτικό πρωινό στον ξενώνα σας και ετοιμαστείτε για βόλτα στη φύση. 
Περπατήστε στις όχθες της λίμνης και ακολουθήστε τα σηματοδοτημένα πεζοπορικά μονοπάτια για να προχωρήσετε προς τις πλαγιές. 
Μπορείτε επίσης να κάνετε mountain bike ή ορειβασία. Οι λάτρεις των υδάτινων σπορ μπορούν να κάνουν θαλάσσιο ποδήλατο και canoe-kayak στη λίμνη. Τα μεσημέρια δοκιμάστε τα παραδοσιακά θεσσαλικά πιάτα. 
Ξεκουραστείτε με έναν απογευματινό καφέ με θέα τα έλατα και αναζητήστε το ουράνιο τόξο! Τα βράδια μπορείτε να απολαύσετε χαλαρωτικά ροφήματα από βότανα της περιοχής πλάι στο τζάκι των φιλόξενων καταλυμάτων ή να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά κέντρα διασκέδασης που λειτουργούν στα γύρω χωριά.
 
Το χαλαρωτικό κλίμα και η επαφή με τη φύση θα σας βοηθήσουν να βιώσετε μια μοναδική φθινοπωρινή εμπειρία. Μετά από ένα Σαββατοκύριακο ηρεμίας, θα επιστρέψετε ανανεωμένοι και γεμάτοι νέες εικόνες. Προγραμματίστε το ταξίδι σας και μην ξεχάσετε τη φωτογραφική σας μηχανή!